Szállítási feltételek

Kedves Vásárlóink!

Személyes átvétel / Boltunk címe: 8800 Nagykanizsa, Csengery u. 84.A megrendelt terméke(ke)t a GLS / Magyar Posta MPL csomagküldő szolgálatával szállítjuk házhoz.

A termékek fizetése utánvéttel történik.

Utánvétes rendelés esetében a teljes árat (termék + szállítás) az áru átvételekor a futárnak kell kifizetni.
 
Kérésre, a számla másolatát elektronikus úton! (e-mailben) az eredeti számlát postai úton a termékkel együtt küldjük ki. Utólagos számla kiállítására nincs lehetőség!

A kiszállítás a nagykereskedés illetve a beszállítók visszaigazolása alapján történik. Amennyiben a kiszállított csomag repedt vagy törött, kérjük jelezze azt felénk, hogy mihamarabb továbbíthassuk a problémát a kiszállító cég felé.

A GLS / Posta az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől, illetve annak visszaigazolásától!) számított 24/72 órán belül. Kérjük, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a megrendelt terméke(ke)t. A napon belüli pontos kiszállítási időről a magyar posta esetében nem tudunk felvilágosítást adni, és sajnos befolyásolni sem tudjuk azt.

Kiszállítási díjtáblázatunk az Áfát - tartalmazó bruttó árak!

Webáruházunk rendszere a termék(ek) súlya alapján a rendelés végén fizetendő árat automatikusan a táblázatban szereplő szállítási költséggel fogja terhelni!
 
Az ár összehasonlító oldalakon feltüntetett kiszállítási díjak nem minden esetben helyesek!

A tényleges kiszállítási költség csak és kizárólag ezen táblázatban foglaltak alapján kerül felszámításra!

 
Tömeg Díj
0.1 kg - 4.9 kg (GLS, Csomag) 1990 HUF
5 kg - 9.9 kg (GLS, Csomag) 2290 HUF
10 kg - 24.9 kg (GLS, Csomag) 2490 HUF
25 kg - 29.9 kg (GLS, Csomag) 2990 HUF
30 kg - 39.9 kg (GLS, Csomag) 4390 HUF
40 kg - 999.9 kg (MPL Hátfalas, Raklap) 17990 HUF*
 

*Az ár raklaponként értendő!