Ingyenes szállítás
  • nexoooo-jpg_1.jpg

A kép illusztració

Korel KOR32-12HFN8-I/O Nexo R32, split klíma, oldalfali szett 3,5 kW WIFI

Web ID: 13775

Ár: 169,990 HUF / db

Gyártó:Korel
Cikkszám:KOR32-12
Minimum rendelhető mennyiség:1 db
Súly:31.20 kg

Megrendelheti telefonon is: +36 (30) 646 3023

Választható fizetési módok: Előreutalás, Utánvét

Szállítási idő: 3 munkanap

Készletállapot: Raktáron

Garancia: 2 év telj. + 3 év kiterjeszthető

Az árváltozás jogát fenntartjuk!
A feltüntetett árak internetes vásárlás esetén érvényesek!

Funkciók

WIFI Vezérlés

Öndiagnosztika
Automatikus újraindítás
Időzítő
Turbó mód
1 Watt készenlét
Éjszakai mód
Hőmérséklet kompenzáció
2 oldali csövezhetőség
Szénszűrő
Vészhelyzeti funkció
LED kijelző
Hidegellenes funkció
Alacsony hűtési hőmérséklet
Hűtőközeg szivárgás detektálás
12 fokozatú belső ventilátor
5 fokozatú belső ventilátor
Lamella memória funkció
Szuper bio szűrő
Multi bend hőcserélő 
Hidrofil bevonat
Rozsdamentes ház
Wifi modul


Műszaki adatok

Energiaosztály (h / f) A ++ / A +
Hűtőteljesítmény (kW) 3.5
Fűtési teljesítmény (kW) 3.8
Hűtőfolyadék R32
Energiafelvét /h (W) 1239 (130 ~ 1580)
Energiafelvét /f (W) 964 (100 ~ 1580)
SEER (W) 6.1SCOP (W) 4.0
Tápegység (ph-V-Hz) 1-220-50
A beltéri egység hangnyomásszintje (dB (A)) 40/34/26/22
A beltéri egység hangteljesítményszintje (dB (A)) 53
A kültéri egység hangnyomásszintje (dB (A)) 56
A kültéri egység hangteljesítményszintje (dB (A)) 65
A beltéri egység méretei - WxHxD (mm) 805x285x194
Külső egység méretei - WxHxD (mm) 700x550x270
Belső egység tömege (kg) 7.5
Külső egységtömeg (kg) 22.7
Folyadék csőátmérője 1/4" (6.35mm)
Gáz csőátmérője 3/8" (9.53mm)
Csővezeték maximális hossza (m) 25
Maximális magasságkülönbség (m) 10
A beltéri egység légáramlása (m3 / h) 600/500/360
Hűtési tartomány (° C) min ~ max -15 ~ 50
Fűtési tartomány (° C) min ~ max -15 ~ 30
A lábak közötti távolság (mm) 450
Kb. 25-30m2 hűtésére


Az inverter technológia
Az inverter-technológia a klímatechnika hatalmas áttörésének tekinthető. Legkiemelkedőbb tulajdonsága az energiatakarékosság, de előnyei között sorakozik még például az alacsony zajszint, a szabályozható befújt levegő és a takarékos fűtés is.

Mi is az az inverter?
Röviden megfogalmazva egy fordulatszabályzó eszköz: képes arra, hogy szabályozza a berendezés üzemelési hatékonyságát. Az inverter egység a szoba előre beállított hőmérsékletre történő hűtéséhez vagy fűtéséhez szükséges teljesítmény alapján fokozatosan emeli a teljesítményt. Ezáltal – egy hagyományos készülékhez viszonyítva – akár feleakkora is lehet a készülék energiafogyasztása.

Az inverter-technológia előnyei

1. Energiatakarékosság
Az inverteres készülékek átlagos fogyasztása 30-40 %-kal is kevesebb lehet, mint a hagyományos készülékeké. Egy, a környezethez jól méretezett és elhelyezett klímaberendezésnek csak üzemóráinak 10-20 %-ában van szüksége maximális teljesítményre. A készülék hatásfokának jelzoje a COP szám: azt jelöli, hogy 1kW villamos energia felhasználásával hány kW futési illetve hutési energiát tud eloállítani a készülék. Minél nagyobb az értéke, annál energiatakarékosabb a berendezés. Egy hagyományos klíma COP száma 2 és 3 között van, egy inverteres készülék esetén viszont 4 és 5 közötti értékrol beszélünk, ami rendkívül kedvezo energiafelhasználást jelent.

2. Kímélő indulás
Az inverteres készülékek indulásukkor nem terhelik le az elektromos hálózatot a hagyományos készülékekkel ellentétben. Amikor úgy döntünk, hogy klímaberendezést vásárolunk, figyelembe kell vennünk a lakás elektromos hálózatának teherbírását is. A hagyományos készülékek bekapcsoláskor sok áramot fogyasztanak, ami egy gyengébb elektromos hálózatot rendkívüli módon leterhel. Az inverteres technológiával bíró berendezések azonban kímélő módon, fokozatosan indulnak, így elkerülhető a hálózat túlterhelése.

3. Alacsony zajszint
Az inverteres technológiával készült berendezések zajszintje a fordulatszabályozásnak köszönhetően jelentősen alacsonyabb, mint egy hagyományos készüléké. A gyártók egyik legfontosabb szempontja a berendezések tervezésénél a készülék zajszintjének minimalizálása. Ez a törekvés az inverteres technológiával párosítva alacsony zajkibocsátást eredményez.

4. Szabályozható a befújt levegő hőmérséklete
Az inverteres klímák – a fordulatszabályozásnak köszönhetően – szabályozott hőmérsékletet biztosítanak, így elkerülhető a kellemetlen huzathatás. A hagyományos készülékek elhelyezésénél ügyelni kell arra, hogy a kiáramló, kb. 10 °C-os levegő ne érjen közvetlenül minket, hiszen ez nem csak kellemetlen, hanem egészségkárosító is. Az inverteres készülékeknek kisebb légáram is elegendő a levegő kifújásához, ráadásul 10 °C helyett 17-18 °C-os, optimális homérsékletű levegőt áramoltatnak a helyiségbe.

5. Takarékos fűtés
Az inverteres készülékekkel nemcsak egyenletesen hűtheti, hanem fűtheti is a helyiséget, költséghatékonyan. A villanyradiátorokról mindenki tudja, hogy rengeteg áramot fogyasztanak, üzemeltetésük nem éri meg. Ez igaz, azonban a klímával való fűtésre nem, hiszen egy fűtésre is képes klíma kb. 3-4-szer több hőt képes áramoltatni, mint amennyi áramot felvesz. Az inverteres készülékek pedig éjjel-nappal egyenletesen kellemes meleget biztosítanak, energiatakarékosan és költséghatékonyan.

További előnyök:
A kültéri és beltéri egység közötti távolság akár 25 méter is lehet, szemben a hagyományos készülékekkel, melyek egységei között maximum 10 méter lehet.
Inverteres klímák esetén alacsonyabb cseppvízmennyiségről beszélhetünk, és a gombásodás esélye is minimalizálódik.
Ha Ön komplett klímarendszert szeretne kiépíttetni – tehát egy kültéri egységhez több beltérit kapcsoltatni –, akkor a multi inverteres technológia előnyére válik, hiszen ha e mellett dönt, nem kell az összes beltéri egységet egyszerre bekapcsolva hagynia.


Új környezetbarát alacsony GWP értékű hűtőközeg: R32

Az R32-es hűtőközeg egy speciálisan tisztított fluorid. Környezetbarát gáz, az ózonlebontó képessége nulla, a GWP értéke is sokkal alacsonyabb, mint a jelenleg is használt "R410A", és a régebbi, már betiltott hűtőközegeké. Az R32-es szagtalan és gyúlékony gáz. Bár gyúlékonysága nagyon alacsony, csak közvetlen tűz esetén gyullad meg. Ezen kívül bizonyos körülmények között robbanékony is. Elterjedése a japán klímagyártóknak köszönhető. A Panasonic klímák egy részét az új típusú gázzal töltötték már fel. De más cégek is kutatnak új környezetbarát hűtőközeg előállításán és alkalmazásán.

A legtöbb klíma még az R410A hűtőközeggel van feltöltve, nézzük meg, mit tudunk róla! Ezt a hűtőközeget 2010 óta használják, az R22-est váltotta fel. Az ózonréteg elvékonyodásához ez a gáz sem járul hozzá, bár a GWP értéke viszonylag magas, a felmelegedéshez hozzájárul használatakor. Használata biztonságosnak mondható, atmoszférikus nyomáson és hőmérsékleten nem gyúlékony, viszont laboratóriumi vizsgálatok során kimutatták, hogy bizonyos körülmények között az lehet. Tűzesetkor az R410A lebomlik és mérgező, irritáló gázok keletkeznek.


Energiahatékonyság
A KOREL összes klímaberendezésének modellje a lakosságtól a kereskedelmi forgalomig az EU energiaosztályos rendelkezéseit követi. 

Az új EU energiaosztályi rendelkezések szerint a következő meghatározásra kerül (EU 626/2011) 
* A szezonális hatékonyság a SEER és SCOP hatékonysági együtthatóját mutatja a hűtési és fűtési szezonban, amely jobban megfelel a tényleges fogyasztásnak. 
* Az új energiacímke a hangteljesítmény szintjét is mutatja 
* A hűtési tartomány mérési pontjai 20 °, 25 °, 30 ° és 35 ° C-os külső hőmérsékleten vannak, és egész Európában a strasbourgi adatok relevánsnak tekinthetők.
* Fűtési üzemmódban nincs egyetlen terület egész Európa számára, de három éghajlati zónára oszlik, és a gyártó önállóan egy -10 ° C és 2 ° C közötti hőmérsékleti pontot választ ki, ahol 
100% -os fűtési terhelés esetén különböző értékeket kapunk. 

A SEER és a SCOP 
* SEER (szezonális energiahatékonysági arány) a hűtési rendszer szezonális hatékonysági együtthatói. 
* A SCOP (Szezonális teljesítmény-együttható) a szezonális együtthatót mutatja a fűtési rendszerben. Beltéri / kültéri 

Zaj 
- A beltéri és kültéri egységek hangteljesítménye meg van adva

Hozzászólások

Írd meg a véleményed

A szükséges mezők (*) kitöltése kötelező. HTML kód nem engedélyezett.

Az adataim kezeléséhez hozzájárulok.

Neked ajánljuk még

Ingyenes szállítás
A++
A++
Ingyenes szállítás
H-Tarifa kérhető
A+
- 5 %
Ingyenes szállítás

Akciós ár 410,100 HUF

Nettó ár: 431,673 HUF

Ingyenes szállítás
A+++
Ingyenes szállítás
H-Tarifa kérhető
A+
Ingyenes szállítás
A++
- 5 %
Ingyenes szállítás

Akciós ár 598,100 HUF

Nettó ár: 629,539 HUF

A++