Ingyenes szállítás
  • 393685874.wolf-fgb-28.jpg

A kép illusztració

Wolf FGB-K-28 Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán

Web ID: 17565

Ár: 519,430 HUF / db

Gyártó:Wolf
Minimum rendelhető mennyiség:1 db
Súly:30.00 kg

Megrendelheti telefonon is: +36 (30) 646 3023

Választható fizetési módok: Előreutalás, Utánvét

Szállítási díj: Ingyenes!

Szállítási idő: Gyártói visszaigazolás alapján

Készletállapot: Csak rendelésre

Garancia: 2 év

Az árváltozás jogát fenntartjuk!
A feltüntetett árak internetes vásárlás esetén érvényesek!

Az FGB sorozat kétféle hőteljesítménnyel (28 és 35 kW), fűtő és kombi kivitelben készül. Az FGB minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel egy modern kondenzációs falikazánnak kell; üzemelhet földgázzal és folyékony gázzal is. Egy igazi Made in Germany. A stílusos burkolat és a kompakt méret széles körű telepítési lehetőséget biztosít. A belső elemek robusztus é tartós anyagokból készülnek, alumínium-szilícium öntvény fűtési hőcserélő, rézcsöves csatlakozások, üvegszál erősítésű poliamid hidraulikai blokk és a kombi változatokban rozsdamentes acél HMV hőcserélő. A hőcserélő nagy méretű és megfelelő vízjáratokkal rendelkezik. A nagyhatásfokú szivattyú, az égési levegő ventilátor és a hőcserélő biztosítja az ErP direktívák és az „A” osztály követelményeinek történő megfelelést. További elemek, mint a biztonsági szelep, a kondenzátum szifon, a tágulási tartály, a légtelenítő szelep és a füstgáz csappantyú (pl. gyűjtőkéményes telepítéshez) gyárilag a készülékbe építve. A gondos tervezésnek köszönhetően a telepítést, illetve karbantartást akár egy személy is el tudja végezni. Tervezéskor a zárt tűzteret nagyon tiszta égésre és széles modulációs tartományra (1:6 teljesítményig) optimalizálták. A beépített szabályozó lehet időjáráskövető (a külső hőérzékelő rendelhető tartozék), csatlakoztatható valamennyi WOLF szabályozóhoz, lehetővé teszi a napkollektoros rendszerbe történő integrálást, és lehetőséget biztosít internetes elérésre böngészőn vagy iOS/Android applikációs modulon keresztül (az iSM7e modul rendelhető tartozék). A felhasználóknak és a szervizeseknek online módon elérhető szabályozást és felügyeleti lehetőséget nyújt a kazán bárhonnan, a még komfortosabb üzem, a nagyobb megtakarítás és a legnagyobb kényelem érdekében. A nagyméretű kijelző az összes fontos üzemi paramétert mutatja az egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelületen. A HMV tömegáram, széles kifolyási tartománynyal (2-16 l/min) rendelkezik, a gyorsindítási funkcióval és a gyors hőmérséklet adaptációval mindig megfelelő HMV hőmérsékletet biztosít. A szivattyú hőmérséklet különbség szabályozása csökkenti a visszatérő hőmérsékletet a magas hatásfok és a tisztább hőcserélő érdekében.

Kivitelezési előnyök: • robusztus és tartós alapanyagok • könnyű telepítés és karbantartás • egyszerűen használható szabályozó • megfelel az ErP direktívának – „A” osztály • távvezérlés iSM7e használatával (rendelhető tartozék) • az alkatrészek magas minősége • egyszerű integrálás HMV készítő napkollektoros rendszerhez • integrálható a WRS WOLF szabályozó rendszerhez • széles modulációs tartomány (1 : 6)

Felhasználói előnyök: • megfelelő ár/érték arány – nagy hatékonyság • alacsony üzemi költségek • okostelefonnal vezérelhető (iSM7e rendelhető tartozék) • stílusos megjelenés • állandó HMV hőmérséklet • kis befoglaló méretek • egyszerű kezelőfelület


MŰSZAKI ADATOK

Energiahatékonysági osztály A
Vízmelegítési hatásfok A
Névleges hőteljesítmény 24,4 kW
Névleges hőterhelés 25 kW
Teljesítmény (max) 24,4 kW
Teljesítmény (min) 4,8 kW
CE minősítés CE-0085CQ0261 n°
Maximális hőteljesítmény - 80/60 °C 24,4 kW
Maximális hőteljesítmény (50/30 °C) 27,3 kW
Minimális hőteljesítmény - 80/60 °C 4,8 kW
Fűtőközeg maximális üzemi hőmérséklete 85 °C
Tágulási tartály térfogat 8 l
Fűtési kör maximális üzemi nyomás 3 bar
Szélesség 408 mm
Magasság 720 mm
Mélység 310 mm
Bruttó súly 30 kg
Fűtési előremenő csatlakozás ¾" coll
Fűtési visszatérő csatlakozás ¾" coll
Gáz csatlakozás ½" coll
Földgáz G 20 belépő nyomás 20 mbar
Földgáz G 20 gázfogyasztás 2,63 m3/h
Bután G 30 belépő nyomás 50 mbar
Bután G 30 gázfogyasztás 1,95 kg/h
Hálózati feszültség 230/50 V/Hz
Teljesítmény felvétel 102 W
Elektromos védettség IPX4D IP
Beállítható HMV hőmérséklet tartomány (min-max) 30 - 65 °C
Hmv maximális nyomás 10 bar
Hmv minimális nyomás 0,2 bar
Folyamatos HMV szolgáltatás Δt 30°C 13,4 liter/perc
Hálózati ivóvíz csatlakozás ½" coll
Használati melegvíz csatlakozás ½" coll

Hozzászólások

Írd meg a véleményed

A szükséges mezők (*) kitöltése kötelező. HTML kód nem engedélyezett.

Az adataim kezeléséhez hozzájárulok.