• 393685874.wolf-fgb-28.jpg

A kép illusztració

Wolf FGB-K-28 Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán

Web ID: 17565

Ár: 417,830 HUF / db

Gyártó:Wolf
Minimum rendelhető mennyiség:1 db
Súly:30.00 kg

Megrendelheti telefonon is: +36 (30) 646 3023

Választható fizetési módok: Készpénz, Átutalás, Utánvét

Szállítási díj: 4,390 HUF (Futárszolgálat)

Szállítási idő: Gyártói visszaigazolás alapján

Készletállapot: Érdeklődjön telefonon!

Garancia: 2 év

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Az FGB sorozat kétféle hőteljesítménnyel (28 és 35 kW), fűtő és kombi kivitelben készül. Az FGB minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel egy modern kondenzációs falikazánnak kell; üzemelhet földgázzal és folyékony gázzal is. Egy igazi Made in Germany. A stílusos burkolat és a kompakt méret széles körű telepítési lehetőséget biztosít. A belső elemek robusztus é tartós anyagokból készülnek, alumínium-szilícium öntvény fűtési hőcserélő, rézcsöves csatlakozások, üvegszál erősítésű poliamid hidraulikai blokk és a kombi változatokban rozsdamentes acél HMV hőcserélő. A hőcserélő nagy méretű és megfelelő vízjáratokkal rendelkezik. A nagyhatásfokú szivattyú, az égési levegő ventilátor és a hőcserélő biztosítja az ErP direktívák és az „A” osztály követelményeinek történő megfelelést. További elemek, mint a biztonsági szelep, a kondenzátum szifon, a tágulási tartály, a légtelenítő szelep és a füstgáz csappantyú (pl. gyűjtőkéményes telepítéshez) gyárilag a készülékbe építve. A gondos tervezésnek köszönhetően a telepítést, illetve karbantartást akár egy személy is el tudja végezni. Tervezéskor a zárt tűzteret nagyon tiszta égésre és széles modulációs tartományra (1:6 teljesítményig) optimalizálták. A beépített szabályozó lehet időjáráskövető (a külső hőérzékelő rendelhető tartozék), csatlakoztatható valamennyi WOLF szabályozóhoz, lehetővé teszi a napkollektoros rendszerbe történő integrálást, és lehetőséget biztosít internetes elérésre böngészőn vagy iOS/Android applikációs modulon keresztül (az iSM7e modul rendelhető tartozék). A felhasználóknak és a szervizeseknek online módon elérhető szabályozást és felügyeleti lehetőséget nyújt a kazán bárhonnan, a még komfortosabb üzem, a nagyobb megtakarítás és a legnagyobb kényelem érdekében. A nagyméretű kijelző az összes fontos üzemi paramétert mutatja az egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelületen. A HMV tömegáram, széles kifolyási tartománynyal (2-16 l/min) rendelkezik, a gyorsindítási funkcióval és a gyors hőmérséklet adaptációval mindig megfelelő HMV hőmérsékletet biztosít. A szivattyú hőmérséklet különbség szabályozása csökkenti a visszatérő hőmérsékletet a magas hatásfok és a tisztább hőcserélő érdekében.

Kivitelezési előnyök: • robusztus és tartós alapanyagok • könnyű telepítés és karbantartás • egyszerűen használható szabályozó • megfelel az ErP direktívának – „A” osztály • távvezérlés iSM7e használatával (rendelhető tartozék) • az alkatrészek magas minősége • egyszerű integrálás HMV készítő napkollektoros rendszerhez • integrálható a WRS WOLF szabályozó rendszerhez • széles modulációs tartomány (1 : 6)

Felhasználói előnyök: • megfelelő ár/érték arány – nagy hatékonyság • alacsony üzemi költségek • okostelefonnal vezérelhető (iSM7e rendelhető tartozék) • stílusos megjelenés • állandó HMV hőmérséklet • kis befoglaló méretek • egyszerű kezelőfelület


MŰSZAKI ADATOK

Energiahatékonysági osztály A
Vízmelegítési hatásfok A
Névleges hőteljesítmény 24,4 kW
Névleges hőterhelés 25 kW
Teljesítmény (max) 24,4 kW
Teljesítmény (min) 4,8 kW
CE minősítés CE-0085CQ0261 n°
Maximális hőteljesítmény - 80/60 °C 24,4 kW
Maximális hőteljesítmény (50/30 °C) 27,3 kW
Minimális hőteljesítmény - 80/60 °C 4,8 kW
Fűtőközeg maximális üzemi hőmérséklete 85 °C
Tágulási tartály térfogat 8 l
Fűtési kör maximális üzemi nyomás 3 bar
Szélesség 408 mm
Magasság 720 mm
Mélység 310 mm
Bruttó súly 30 kg
Fűtési előremenő csatlakozás ¾" coll
Fűtési visszatérő csatlakozás ¾" coll
Gáz csatlakozás ½" coll
Földgáz G 20 belépő nyomás 20 mbar
Földgáz G 20 gázfogyasztás 2,63 m3/h
Bután G 30 belépő nyomás 50 mbar
Bután G 30 gázfogyasztás 1,95 kg/h
Hálózati feszültség 230/50 V/Hz
Teljesítmény felvétel 102 W
Elektromos védettség IPX4D IP
Beállítható HMV hőmérséklet tartomány (min-max) 30 - 65 °C
Hmv maximális nyomás 10 bar
Hmv minimális nyomás 0,2 bar
Folyamatos HMV szolgáltatás Δt 30°C 13,4 liter/perc
Hálózati ivóvíz csatlakozás ½" coll
Használati melegvíz csatlakozás ½" coll

Hozzászólások

Írd meg a véleményed

A szükséges mezők (*) kitöltése kötelező. HTML kód nem engedélyezett.

Az adataim kezeléséhez hozzájárulok.

Neked ajánljuk még